Druženje sa Emelom Burdžović

 Druženje sa Emelom Burdžović

Nezaboravno iskustvo smo imali  17. aprila  sa  Emelom Burdžović na aprilskom meet-up eventu u Marriott  Resicence In Sarajevo.

Na ovom događaju, Emela je  govorila  o majčinstvu iz scene, dijeleći svoje bogato iskustvo i odgovarajući na pitanja učesnika.

Gošće su  ponovo pokazale  važnost povezivanja, edukacije i otvorenog razgovora. Naša specijalna gošća Emela, kao veliki profesionalac, hrabro je odradila intervju, pokazujući svoju autentičnost i iskru zbog koje je posebna. Bilo je smijeha, suza radosnica i mnogo emocija.

Emela Burdžović je ime koje ne prolazi nezapaženo u svijetu medija. Njeni intervjui su poznati po tome što postavljaju tačno ona pitanja koja su ključna, bez obzira na to koliko su neka od njih teška ili neugodna. Sa svojom upornošću i istrajnošću, Emela ne samo da osvjetljava temu, već i inspiriše i potiče na razmišljanje.

 

 

 

O MAMF Meetup događajima:

Meet-up je poseban format druženja koji pruža priliku za povezivanje, razmjenu iskustava i učenje kroz neformalne razgovore i aktivnosti. Ova druženje  održavamo  na mjesečnoj osnovi i okupljaju zainteresirane za određene teme ili sa izuzetnim gostima.

Svaki meet-up traje oko dva sata i obilježen je prijateljskom atmosferom, smijehom i zabavom. Ovi događaji su podržani od strane naših sponzora, koji donose lijepe poklone za učesnice, dodajući dodatni užitak i iznenađenje svakom druženju.

Prisustvo  meet-upu je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, prijave su obavezne. Na taj način osiguravamo da svaki učesnik ima priliku da uživa u intimnoj atmosferi i ostvari maksimalnu korist od susreta. Stoga, ne propustite priliku da se prijavite i budete dio ovog jedinstvenog iskustva!

Događaji se održavaju u hotelu Residence Inn by Marriott, Skenderija 43 kao uvod pred veliku godišnju MAMF Konferenciju.