Prvi MAMF Meetup: Inspiracija uz Dr.Tamaru Jovović

 Prvi MAMF Meetup: Inspiracija uz Dr.Tamaru Jovović

U ugodnom ambijentu sarajevskog Residence Inn-a, 21. 03. 2023. održan je prvi MAMF Meetup koji je nadmašio sva očekivanja. Učesnice  su doživjele jedinstveno iskustvo koje je obilježilo spoj inspiracije i iskrenosti.

Dr. Tamara Jovović, ugledna dermatologinja i gošća događaja, nije štedjela riječi kad su se postavljala pitanja i iznosile dileme. Bez zadrške je dijelila svoje bogato znanje i iskustvo iz područja njege kože, raznih tretmana te reakcija kože na vanjske utjecaje.

Ono što su učesnice  istaknule kao najvažnije naučeno jest da je smijeh najljepši ukras na licu svake žene te da put prema sreći i zadovoljstvu počinje brigom o sebi. Od naučenih lekcija svakao se i ovaj put mnogo razgovaralo o prevenciji i važnosti redovnih pregleda za ženu.

Osim razgovora i edukativnog dijela,  učesnice  su uživale u poklončićima pruženima od strane partnera događaja, poput prirodne kozmetike Gloria.

S ponosom ističemo da su ove divne žene, posvećujući sebi prvi dan proljeća, otvorile vrata novim spoznajama i iskustvima.

Nakon ovog uspješnog početka, s nestrpljenjem očekujemo drugi Meetup koji će se održati u aprilu , te centralni MAMF događaj zakazan za 18. 05. u Domu mladih Sarajevo. Vidimo se!