Šta je MAMF?

 Šta je MAMF?

MAMF je opravdano jedinstven događaj. Radi se o konferenciji za mame, događaju edukativno-informativnog karaktera. To je mjesto podrške, inspiracije, druženja, razmjene iskustava, učenja i zabave. Prvi MAMF je održan 2018. a ove godine slavimo 7. rođendan! Želja nam je istaknuti uspješna iskustva, realne probleme, izazove i povezati žene različitih profila kroz zajedničku temu: majčinstvo.

Konferencija svake godine nudi pet interesantnih panela u kojima se uz pomoć stručnjaka iz različitih oblasti, traže odgovori na pitanja ili dileme sa kojima se danas suočavaju majke.

Sada više nego ikada, žene žele da se okupljaju, da razmjenjuju ideje, formiraju dublje veze i prikupljaju informacije i inspiraciju o tome kako unaprijediti svoj porodični život i karijeru. MAMF je jednodnevna konferencija koja olakšava ovu potrebu, zahvaljujući angažiranim panelima i glavnim govornicima kao i programu koji je prilagođen poduzetničkim i kreativnim majkama ali i svim ostalim ženama.

Gosti svake godine slušaju o roditeljstvu, mentalnom zdravlju, kreativnosti, organizaciji, tržištu rada, ljepoti, modi, ishrani, tjelesnoj slici, i još mnogo toga!
Svrha konferencije je da kombinujemo različita saznanja s nevjerovatnim ženama kako bi zajednički naučile kako da napreduju i budu sretne, zdrave mame, kakve i zaslužuju da budu. I da se taj dan naravno i zabavimo!