Specijalna gošća : Jelena Veljača

 Specijalna gošća : Jelena Veljača

Specijalna gošća : Jelena Veljača, glumica, scenaristica i  producentica, članica inicijative #spasime

 

 

Ove godine imamo čast ugostiti izvanrednu gošću, Jelenu Veljaču, koja je poznata po svojoj ulozi glumice, scenaristice i producentice, ali i kao članica inicijative #spasime.

Jelena Veljača je hrabra žena koja je odlučila iskoristiti svoj glas i svoju poziciju u javnosti kako bi se aktivno zalagala za pozitivne promjene u svijetu. Sa snažnim uvjerenjem da svaka osoba može doprinijeti promjenama, Jelena je postala inspiracija mnogima.

Jelena  će podijeliti svoja razmišljanja o tome kako – i zašto – aktivizam može doprinijeti pozitivnim promjenama u svijetu. Kao osoba koja je osobno sudjelovala u različitim inicijativama, Jelena će s nama podijeliti svoja iskustva, izazove i uspjehe u svijetu aktivizma.

Ova jedan-na-jedan rasprava s Jelenom Veljačom će biti prilika da čujemo njezine ideje, savjete i perspektive o tome kako svatko od nas može biti agent promjena u svom okruženju. Bez obzira na to jeste li majka, otac, članica zajednice ili jednostavno pojedinac koji želi napraviti pozitivne promjene, ova rasprava će vam pružiti inspiraciju i motivaciju.

Pripremite se za inspirativno iskustvo dok zajedno s Jelenom Veljačom istražujemo moć aktivizma u stvaranju pozitivnih promjena u svijetu.

Vidimo se na 6. MAMF Konferenciji za mame!