IZLAGAČI 2023. (PRIJAVE)

 IZLAGAČI 2023. (PRIJAVE)

 

Dragi izlagači,

Želimo vas obavijestiti da su prijave  za izlaganje na MAMF 2023 sada otvorene!  Obezbijedili smo prostor za sve što je najvažnije za našu zajednicu, posebno za preduzeća u vlasništvu žena ili gdje su žene na rukovodećim pozicijama.

Izlagačke zone biće podijeljene u 3 dijela:

#MAMAmarket

Nudi jedinstvenu priliku za prodaju i izlaganje vašeg originalnog nakita, torbica, odjeće, dodataka, opreme za bebe, rekvizita za slobodno vrijeme, beauty proizvoda, umjetnosti i još mnogo toga ovogodišnjim posjetiocima.  Prijavite se sada i osigurajte svoje mjesto na tržištu.

#FOOD&DRINKS CORNER

Pružit će vam mogućnost da poslužite vaša prepoznatljiva jela, tople i hladne napitke, slastice i još mnogo toga. Prijavite se sada i uživajte u prilici da predstavite svoje ukusne proizvode i stvorite lojalnu bazu kupaca.

#ZAJEDNICE

Naš kutak ZAJEDNICE  predstavlja vašu organizaciju bilo da se radi o NVO, školi, vrtiću, univerzitetu, zdravstvenoj ustanovi ili preduzeću pred publikom MAMF-a željnih da se uključe i ostanu povezani. Prijavite se sada i predstavite svoju organizaciju publici.

Ne propustite ovu važnu priliku da se povežete sa svojim ciljnim tržištem, stvorite nove kontakte i pokažete svoje proizvode ili usluge.

Prijavite se danas i budite dio MAMF-a 2023!

Prijave slati isključivo na mail: mamfkonferencija@gmail.com do 15. 05. 2023.

6. MAMF Konferencija za mame održava se 26. 05. 2023. u hotelu Hills Sarajevo od 10-18h.

Kontakt telefon za prijave: 061 838 710.