MAMA PITCH: Podrška za poduzetne mame na 7. MAMF-u

 MAMA PITCH: Podrška za poduzetne mame na 7. MAMF-u

Na ovogodišnjoj sedmoj MAMF Konferenciji za mame, planira se jedinstvena prilika za poduzetne mame – MAMA PITCH. Ova inicijativa pruža platformu za mame da predstave svoje biznise pred širokom publikom. MAMF, kao pokretač poduzetništva i hrabrosti, želi pružiti podršku svim hrabrim ženama koje su se odlučile započeti vlastiti posao.

MAMA PITCH će omogućiti sudionicama da u petominutnom izlaganju na sceni predstave sebe, svoju uslugu ili proizvod, te argumentiraju zašto zaslužuju svoje mjesto na MAMF-u.

Prijave za ovu priliku otvorene su do 14. aprila  a mogu se poslati na adresu meliha@mamf.ba.

U prijavi je potrebno navesti razloge zašto je njihov proizvod ili usluga vrijedan nastupa na MAMF-u, kao i kako njihov poslovni pothvat doprinosi društvu.

Bitno je naglasiti da će se odabrati samo pet biznisa, stoga je važno da prijave budu dobro argumentirane i uvjerljive.

Važno je razumjeti što je zapravo “pitch”. Pitch je kratka prezentacija, obično u trajanju od nekoliko minuta, u kojoj osoba predstavlja svoj proizvod, uslugu ili poslovnu ideju. Cilj pitcha je uvjeriti publiku ili potencijalne investitore da je njihova ideja vrijedna pažnje i podrške. U ovom slučaju, MAMA PITCH pruža priliku mamama da istaknu svoje poslovne pothvate i dobiju podršku i vidljivost na MAMF-u.

Ova inicijativa naglašava važnost podrške i osnaživanja poduzetnih mama te potiče žene da vjeruju u svoje poslovne snove i hrabro koračaju prema njihovoj realizaciji. Svaka sudionica će imati pet minuta na sceni da zasja i pokaže svijetu zašto je njihov biznis vrijedan pažnje. MAMF Konferencija za mame obećava inspirativan događaj pun podrške i motivacije za sve sudionice i posjetitelje.