#MAMAMARKET

 #MAMAMARKET

 

Ponosno predstavljamo #MAMAmarket, izložbenu  i prodajnu zonu koja pruža jedinstvenu priliku za promociju i prodaju originalnih proizvoda kreiranih od strane mama. Bilo da se bavite izradom nakita, torbica, odjeće, dodataka, opreme za bebe, rekvizita za slobodno vrijeme, beauty proizvoda, umjetnosti ili nečeg sasvim drugačijeg, #MAMAmarket je savršeno mjesto za vas!

Očekujemo brojne posjetitelje MAMF konferencije koji će biti zainteresirani za istraživanje i kupovinu proizvoda koji su stvoreni s ljubavlju i pažnjom prema potrebama moderne mame. Ova prilika je idealna za širenje svijesti o vašem brendu, uspostavljanje novih poslovnih veza i ostvarivanje prodaje na licu mjesta.

MAMF 2023 pruža vam jedinstvenu platformu za izlaganje vaših proizvoda i usluga pred ciljanom publikom. Ne propustite ovu priliku za promociju vašeg biznisa među istomišljenicima i entuzijastima.

Ako ste izlagač sudjelovanje na #MAMAmarketu pruža vam sljedeće pogodnosti:

  • Izlaganje vaših proizvoda pred relevantnom i angažiranom publikom
  • Direktna prodaja na licu mjesta
  • Mogućnost uspostavljanja novih poslovnih veza i partnerstava
  • Promocija vašeg brenda putem MAMF platforme i marketinga
  • Prilika za povećanje svijesti o vašem proizvodu ili usluzi

Prijavite se sada i osigurajte svoje mjesto na #MAMAmarketu! Sve informacije o prijavama možete pronaći na našoj web stranici ili nam pišite na mamfkonferencija@gmail.com . Rok za prijave je 15. 05. 2023.

Posjetioce očekuju brojne pogodnosti i originalni proizvodi kreirani od strane mama.

Budite dio MAMF 2023 konferencije i iskoristite ovu izvanrednu priliku za promociju i rast vašeg poslovanja. Veselimo se vašem sudjelovanju!